Itt a szezonváltás! Segítünk cipőt választani!

A hideg hónapokat jó ideig magunk mögött tudhatjuk. Nemcsak a vastag pulóverek és a téli kabátok kerülnek ilyenkor a szekrénybe, hanem a hótaposók és a bakancsok is. Az átmeneti hónapokban előszeretettel viselt lábbeliken túl a papucsok és a szandálok időszaka is elérkezett. Vannak, akik már a tavalyi szezonzáráskor kihasználták az akciós ajánlatokat, ám a legtöbben még most vadásznak az idei kedvencekre. (Online cipővásárlás)

A futáshoz megfelelő futócipőt rendelhet online ! A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Egyre népszerűbb az online cipővásárlás!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az online vásárlás lehetősége egyre szélesebb termékköröket ölel fel. A mai kor embere már bátran vásárol ruházatot és cipőt is az interneten, hiszen a korrekt visszaküldésnek köszönhetően maximális biztonságban tudja magát. A gyakran centiméterekben megadott belső talphossz jelentősen megkönnyíti a választást, hiszen mindössze egy szabócenti kell ahhoz, hogy lemérd talpad, és máris a megfelelő méret kerülhet virtuális kosaradba.

Sportcipők és sneakerek – online cipővásárlás

A kora tavasztól késő őszig előnyben részesített lábbelik között vezető helyet foglalnak el a sneakerek és a laza sportcipők. Ez utóbbiak kitűnő választásnak bizonyulnak természetjáráshoz, szabadtéri mozgáshoz, kerti elfoglaltsághoz. A sneakerek között az örök kedvenc fehér színű a férfiak és a nők ruhatárában is kitűnő szolgálatot tesznek. Jól passzolnak szinte mindenhez, és az irodai öltözködés mellett is megállják a helyüket. A szoknyák egyfajta laza nőiességet kapnak a fehér sneakertől. A rendszeres tisztítást ugyan nem érdemes elhanyagolni, de egy jó választással hosszú éveken keresztül jól kihasználható darabot tudhatsz ruhatárad részének. A sportoláshoz választott cipő márkák között már sokkal inkább az élénk színek irányába mozdulnak a trendek, kiegészítve azokat a szintén divatos, színes edzőszettekkel.

A lapos szandálok a tikkasztó hőségben is kényelmesek!

Nőként mindannyian szeretnénk csinosan öltözni, kihangsúlyozva az arra érdemes formákat. A magassarkú ideális alkalmi választás, és a megfelelő sarokmagasság a hétköznapokban is viselhető darabokkal társulhat. De mi a helyzet akkor, ha beköszönt az igazi, tikkasztó kánikula? Ilyenkor még azok is meggondolják magukat, akik szívesen egyensúlyoznak tűsarkakon. A lapos szandálok és lábujjközi papucsok időszaka kétségkívül elérkezik július könyékén. A minőségi darabok biztosan nem mennek szét egy szezon alatt, és jól bírják a strapát a legnagyobb hőségben is. Míg a téli lábbeliknél a vastag zoknival érdemes számolni a méretválasztás alkalmával, addig nyáron ügyelj arra, hogy ne lógjanak le lábujjaid. A melegben akár kicsit megduzzadhat a lábfej, erre is megéri figyelni már a vásárlás alkalmával.

Gyógypapucsok nem csak otthonra

A népszerű cipő kategóriák között természetesen ott szerepelnek a gyógypapucsok is. Mielőtt azt hinnéd, hogy csak a nagyi visel ilyeneket, megéri körülnézni az aktuális kínálatban. Egészen divatos, akár színes papucsok is elérhetők, ráadásul van olyan webáruház, ahol akár Szép kártyával is fizethetsz. A komfort lábbelikként is ismert papucsok mellett szandálok is megtalálhatók, ezek jól tartják a bokát, megfelelő alátámasztást nyújtanak a talpaknak, ráadásul a legtöbbször tépőzáras megoldással alakíthatók a viselőjük lábfejére.

Érdemes átnézni az alkalmi lábbeliket is, hiszen nyáron is adódhatnak olyan események, amikor nélkülözhetetlen az elegáns megjelenés. Az esküvői időszakban is megéri azonban meggondolni, hogy kizárólag a külcsínre helyeznéd-e a hangsúlyt, vagy nem mindegy az sem, miként érzed magad a választott lábbeliben. A lapos megoldások között is szép számmal találhatsz ízléses, igényes darabokat. A férfiak ilyen tekintetben némileg könnyebb helyzetben vannak, hiszen számukra nem opció a sarokmagasság merész mérete. (Online cipővásárlás)

A kristály ékszerekről szóló cikkünk is érdekelheti !

Previous post A kristályos ékszerek népszerűek!
Next post A sport nem csak az aktivitásról szól!