Élvezd a borkultúrát otthonodban!

Hazánk gazdag kiváló szőlőtermő vidékekben. Még az elmúlt év aszályos időszakának ellenére is remek szőlőterméssel számolhattunk. A minőségi alapanyag és a szakértelem az alapja azoknak a boroknak, amelyek országszerte, sőt, határainkon túl is nagy népszerűségnek örvendenek. A pincelátogatások és a borturizmus mellett azonban sokan szeretnek otthon is tartani kedvenc nedűjükből. Ilyenkor bizonyul remek választásnak a Sarki Róka Borház webshopja. (Szőlőtermés)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Az online rendelés korát éljük, amikor a szükséges termékek nagy részét a világhálón keresztül, néhány kattintással szerezzük be. Nincs ez másként akkor sem, ha kedvenc italunkat szeretnénk mindig otthon tudni. Miért mondanál le a Balaton térségében készülő fehérborokról és rosékról, ha a nyaralás során megkóstolt borokat a családi összejöveteleknél is szívesen kortyolnád? A hazai borkultúra messze földön híres, és ha szakértelem társul a jó minőségű alapanyagokhoz, akkor nem is kérdés, miért a népszerűség. Az egyébként rendszeresen programokat is szervező Sarki Róka Borház Olaszrizlingeket, Rajnai rizlinget és még sok más értékes nedűt kínál mindazoknak, akik a nyáresti borogatások hangulatát varázsolnák otthonuk falai közé.

A magyar gasztronómia szerves részét képezik a minőségi borok. Főzéshez alapanyagként, vagy a pohárba kitöltve egyaránt remek választásnak bizonyulnak a Balaton-felvidék kedvelt italai. Legyen szó húsételekről, egytálételekről, édességekről, vagy egy mesterien összeállított sajttálról, a megfelelő borral társítva igazi kulináris élményben lehet részed. (Szőlőtermés)

A Sarki Róka borház kellemes pihenőhely a balatoni nyaralók számára. Egy jó kiadós fürdés és napozás után jól esik meginni egy pohár bort és közben sajtot enni. De akár hidegtálat is rendelhetnek amin sok disznóvágási termék található. Az étlapon zsíros kenyér is szerepel hagymával. Lehet kávézni és a gyermekek is ihatnak szörpöket vagy jó teát. Sarki Róka Borház

A Pandora stílusú karkötőkről írt cikkünk is érdekelheti !

Previous post Ételkiszállítás Budapesten- fókuszban az egészség
Next post Dekoráljunk kreatívan