Dekoráljunk kreatívan

A dekoráció nem csak a vállalkozásoknak fontos . Nem baj, ha otthonunkat is feldobjuk egy kicsit néhány dologgal . Így felfrissítjük otthonunkat .

A kép csak illusztráció ! Akár ilyen szépet is alkothatunk fa mintás öntapadós tapétával a szobánkban ! A kép forrása : Pixabay

Például a fürdőszobánkban feldobhatjuk egy kicsit a tükröt egy díszes öntapadós fóliával . Ha meguntuk a régi csempénket és nincs pénzünk komolyabb felújításra akkor pedig választhatunk egy nagyon szép csempe helyettesítő tapétát .

Ha van olyan bútorunk ahol átlátszó az üveg akkor oda is rakhatunk egy gyönyörű fóliát . A szoba falaira pedig egy szakaszon rakhatunk egy szép öntapadós tapétát . Ma már nem divat az egész szobát tapétázni, ezért mondom, hogy csak egy szakaszt . A gyermekeknek külön Disney figurás tapétát ajánlok .

Vagy olyan megoldás is lehet, hogy széles papírragasztóval készítünk egy mintát a falra és azt le gletteljük és utána lefestjük . A hozzávaló eszközöket mind megrendelhetjük a lentebbi webshopból . Kopott bútorainkat is fel tudjuk újítani bútortapétával . Akár fa mintással amit megtörhetünk egy szép képpel is . Ez tényleg kreatív és csak a te képzeleted szabhat határokat . (Dekoráció)

Kezdetben a fóliákat az ablakra helyezték Amerikában. Ez a hagyomány még a mai napig is megmaradt hiszen az ablakfólia véd a káros napsugaraktól és még némi árnyékot is nyújt. Az árnyék főleg nyáron igazán értékes. Az ablakfólia segítségével energiát takaríthatunk meg nyáron. A fóliázott ablak akár védve is lehet a belátástól . A dekorhon.hu oldalon válogathatunk az ablakfóliák közt : Ablakfólia

Ahogy azt láthatjuk otthonunk belső képét akár olcsón is átformálhatjuk . Akár , ha ügyesek vagyunk szakember nélkül is megtehetjük .

Az energiáról írt bejegyzésünk is érdekelheti !

Previous post <strong>Élvezd a borkultúrát otthonodban!</strong>
Next post Duguláselhárítás árak: nem mindegy, kit választasz!