Magánkórház a fővárosban

Az Emineo kiváló szakember gárdája, a mozgásszervi megbetegedésekre specializálódott, így a sebészet is igen magas színvonalú intézményükben. Legyen ér-, ideg-, csípő-, vagy boka-és lábsebészet, biztos lehet benne, hogy a lehető legmodernebb és legmagasabb szintű komplett ellátásban fog részesülni. Emellett társszakmák szakrendelései is elérhetőek a kórházban, így a diagnosztikától a kezeléseken keresztül, a rehabilitáción át végig kísérik gyógyulását.

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

2019 óta az igények megnövekedése miatt már napi 24 órás traumatológiai ügyeletet biztosítanak. A kórház Buda szívében, a Hegyalja úton található, minden igényt kielégítő 1.300 nm-en. Az elegáns modern stílus jellemzi az egész intézményt. A szakszemélyzet felkészült és a legmodernebb eszközökkel és szaktudással látják el megbetegedését. A nem életveszélyes műtéti beavatkozások is itt az intézmény világ színvonalon felszerelt műtőiben történik.

A kórház orvosai nemzetközileg is elismert szakemberek, akik arra törekednek, hogy a lehető legmodernebb eszközöket és technikákat tudják biztosítani az intézményt választó betegek számára. a magánkórház több mint 30 szakrendelésére már online is tud időpontok foglalni online felületükön. Nem csak felnőtt, hanem a gyermek ellátások kőre is folyamatosan bővül.

Nincs több hónapos várakozás, a lehető leggyorsabban fogadják a szakrendeléseken. Nincs más dolga, mint az Önnek alkalmas időpontot lefoglalni a szabad időpontok közül. Ennek előnye, hogy szakorvosuk abban az időben biztos, hogy csak Önre fog koncentrálni.

Az Emineo budapesti Magánkórház, mely professzionális felszereltséggel és kiváló szakemberekkel biztosítja szakrendeléseit. A téli időszakban megnövekednek a síeléssel kapcsolatos sérülések. Kórházunk teljes mértékben fel van készülve az esetleges műtéti beavatkozásokra is. Fontos hogy rövid időn belül lereagáljuk a traumát, így biztosított a gyors gyógyulás. Kórház

A PSacélról írt bejegyzésünk is érdekelheti .

Previous post Duguláselhárítás: ha nem mindegy, kire bízod
Next post <strong>A Pandora karkötő még mindig népszerű kiegészítő!</strong>