Művészien szép fotók készítése

Vannak alkalmak életünkben, amiket szeretnénk megörökíteni. Nem megelégedve a telefon nyújtotta lehetőségekkel, hanem profi szakember segítségét kérve. Természetesen ő szakmai szemmel másképp lát minket, mint mi saját szemünkkel. Ilyen lehet az esküvő vagy egy ballagás is vagy esetleg évről évre karácsonykor egy családi fotózás.

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Ma már egyre nagyobb igény van arra is, hogy a családok életében olyan meghatározó időszakról mint a babavárás. Kasza Ágnes fotográfus ehhez tökéletes személy, hísz a szíve csücske a kismama fotózás. A műterme is rendkívül exkluzívan berendezett és minden lehető kiegészítővel rendelkezik ahhoz, hogy tökéletes képek szülessenek. Természetesen nem csak a kismamáról, hanem igény szerint az apukával és a nagyobb testvérrel is készülhetnek közös képek.

Családi fotózás

Tapasztalatból mondom, hogy a 30-35. hét között, amikor már szépen kerekedik a pocak, akkor születhetnek a legbeszédesebb képek. Minden kismamának megjár szerintem, hogy ebben az intenzív és érzékeny időszakban elkészüljön egy ilyen fotósorozat. Természetesen, az ilyen típusú fotózáshoz nélkülözhetetlen a bizalom és a szimpátia.

Ágnes kedves személyisége és profi hozzáállása átsegíthet minket a kezdeti zavaron. Mindent meg fog tenni, hogy a lehető legkellemesebb élményként gondolj erre a fotózásra, amikor már a megszületett gyermekeddel együtt nézegeted ezeket a képeket. Ha megtekinted az online oldalán lévő referencia munkáit, láthatod, hogy milyen jó szakmai szemmel készíti képeit. Vedd fel vele a kapcsolatot, ha szeretnéd te is megörökíteni ezt a csodálatos időszakot.

Milyen csodás dolog az amikor egy gyermek születik . Egy igazi csoda . Maga a várakozás is telis tele van izgalommal . Ezt az időszakot sokan úgy örökítik meg , hogy fotográfussal fotóztatják le magukat . Kasza Ágnes fotográfus oldalán láthatunk a referenciáiban ilyen csodás pocakfotó alkotásokat . Ágnes fotói inkább művésziek . Jól játszik a fényekkel és kiválóan tudja megörökíteni az örömöt . Azt gondolom a gyermek később mikor megtekinti akkor átérzi , hogy mennyire várták az ő megszületését . Ha szeretnél ilyen szép kismama fotókat magadról akkor itt találod a fotográfus weboldalát : Pocakfotózás

Az időről szóló cikkünk is érdekelheti !

Previous post Puccini – nyomtatás
Next post Steel nemesfém ékszerek