Napenergia- Hatékonyság emelkedés a napelemeknél

Kezdjük ezt az ismertetőt azzal, hogy ma mindennél fontosabb lenne a klímaváltozás nem kívánt hatásainak a lassítása. Az Európai unió is egyre szigorúbb szabályozásokat vezet be ennek érdekében. Egyre inkább a zöld energiára van szükségünk. Mint például az ismertetőnkben szereplő napenergiát hasznosító napelem rendszer. (Napenergia)

A zöld-energia mellett tette le a voksát Jüllich József is a Jüllich Technology Zrt. vállalat alapítója és fő részvényese. Tehát a cég új innovációkon dolgozik amelyek nem titkolt célja az, hogy legyen jövője az emberiségnek. A SunUp az egyik legújabb innovációjuk. Egy igazán szenzációs egység, amelyet ha a napelem rendszerre csatlakoztatnak akkor annak hatásfokát akár 80 %-ra is emeli.

Csak érdekesség képen jegyezzük meg, hogy jelenleg 16-18 % az átlag panel konverziós arány . És ebben az esetben a sajtó emelkedésről beszél. A panel teljesítménye pedig 250W ról 380-ra emelkedett. Tehát nyugodtan kijelenthetjük , hogy az új innováció a SunUp igazán szenzációs akár világszerte is. A 80% konverziós arányával messze veri a jelenlegi átlagot. Az átlag panel konverziós arányt. A cég Európai szabadalmat szerzett erre az új fejlesztésre.

A teljesítmény növekedés gyakorlatilag azt jelenti, hogy kevesebb panelt kell beiktatni a napelem rendszerbe és így valószínűleg az inverter is elég ha kisebb . Így olcsóbbá válik a rendszer. (Napenergia)

A Jüllich Technology Zrt. partner forgalmazók jelentkezését várja a rendszer ismertebbé tételéhez. További információkat az ajánlott céges honlapon találhatnak.

Az Egyedi konyhabútorokról szóló cikkünk is érdekelheti !

Previous post Fáraó bútor – Az Egyedi Konyhabútorok Szerepe a Modern Konyhákban
Next post <strong>Itt a szezonváltás! Segítünk cipőt választani!</strong>