Fürdőkád vagy zuhanykabin? Segítünk választani!

A tavaszi-nyári hónapokban sokan vágnak bele a lakásfelújítás folyamatába. A középpontban rendszerint a homlokzati hőszigetelés és a festés frissítése áll, de nem ritka, hogy a fürdőszoba átalakítása, korszerűsítése is kiemelt figyelmet kap. Nem véletlen a fókusz, ugyanis a fürdőre egyre inkább az otthon szerves részeként tekint a mai kor embere. Itt indulnak a reggelek, és az egész napos rohanást követően is ebben a helyiségben lelhetünk új energiákra. A szépségápolás és a gyakran otthoni wellness színtere azonban sok kérdést vet fel, és a kínálat tekintetében minden korábbinál szélesebb kínálat a válasz ezekre. (Fürdőszoba)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a leginkább a fürdőszoba mérete szokott gondot okozni. Az újépítésű ingatlanokban már kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy akár két csaptelep, zuhanykabin és fürdőkád is kényelmesen elférjen. A szabadon álló fürdőkádak különösen népszerűek, de a modern, minden extrával ellátott zuhanykabinok is nagy érdeklődésre tartanak számot. Ugyanakkor mindenképp említést érdemel, hogy a legtöbb ingatlanban nem áll rendelkezésre az igényeknek megfelelő méretű fürdőszoba. Ilyenkor akár döntésre is kényszerül az ember, hogy fürdőkádat vagy zuhanykabint válasszon.

Bár a fürdőkádban lehetséges a zuhanyozás, de –valljuk be- az élmény nem ugyanaz. Nem véletlen, hogy az egyéni igények szerint építhető üvegkabin egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az egyedi zuhanykabinok a helyiség kialakításához és méretéhez igazíthatók, sőt, akár két személy egyszerre történő, kényelmes zuhanyozásához is alkalmasak lehetnek. Az egyszerű zuhanyfaltól kezdve az akár harmonika ajtóval nyitható megoldásokig sokféle közül választhatnak az érdeklődők. Ha a hagyományos fürdőkádról sem mondanál le, akkor a kádperemre szerelhető oldalfal is egyfajta opciót kínálhat.

Az optimális helykihasználás érdekében ne feledkezz meg a kreatív, funkcionális tárolásról sem. A falakra helyezhető polcokra nemcsak divatos kosarakat helyezhetsz az apróságoknak, hanem akár a képkereket, dekorációs elemek is helyet kaphatnak a térben. (Fürdőszoba)

A cipős cikkünk is érdekelheti !

Previous post A sport nem csak az aktivitásról szól!
Next post Az Apple okosóra sportoláshoz is ideális választás!