A kristályos ékszerek népszerűek!

A kiegészítők minden nő gardróbjában vagy fürdőszobájában központi helyet foglalnak el. Vannak, akik az egyszerű, letisztult darabokat kedvelik, mások előszeretettel megmutatják saját személyiségüket a kiszemelt ékszerekkel. Ha megkérdeznénk az embereket, hogy milyen szempontok mentén választanak ékszert, akkor a megfizethetőség és az esztétikum lennének a vezető elvek. Ilyen tekintetben az arany nem biztos, hogy mindenki számára megengedhető árszínvonal. Nem véletlen, hogy az utóbbi időben egyre többen érdeklődnek az ezüst és a nemesacél iránt. (Kristály ékszer)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

A nemesacél nem színeződik el (Kristály ékszer)

Tudtad, hogy ma már többféle tisztító folyadék és kendő elérhető ez ezüst ékszerek tisztításához? Ha egyáltalán nem bajlódnál az elszíneződésekkel, akkor a nemesacél kiegészítőkben érdemes gondolkodnod. A vásárlói vélemények megegyeznek abban, hogy a nemesacél medálok, fülbevalók és gyűrűk megtévesztésig hasonlítanak az aranyra, a fehéraranyra, vagy éppen az ezüstre. Akár kristályokkal kombinált megoldások mellett is leteheted a voksod, ezek tulajdonképpen korosztálytól függetlenül nagy népszerűségnek örvendenek. A többféle színben elérhető kristályos szettek között mindenki rábukkanhat az öltözködési szokásainak, stílusának megfelelő ékszerekre. A klasszikus kristályos ékszereken túl a türkiz, a piros vagy akár a zöld is divatosnak számít napjainkban.

Swarovski ékszer

A trendek ugyan jönnek-mennek, de ha időtálló minőséget képviselő alapanyagot keresel, akkor a nemesacéllal biztosan nem lőhetsz mellé. A kristályos ékszerek segítségével kihangsúlyozhatod nőiességed, és kiemelheted dekoltázsod, nyakad, füled szépségét. (Kristály ékszer)

Kiemelhetjük azt is az ékszerekkel kapcsolatban , hogy igen jól közölhetünk velük érzelmeket is . Mint például egy szív alakú medállal a szerelmet vagy egy jegygyűrűvel azt , hogy együtt akarunk élni azzal akinek adjuk . De régebben varázserőt is tulajdonítottak a gyűrűknek és más medáloknak is . Gondoljunk csak a nagy sikerű „Gyűrűk ura” című mozi filmre .

A fotós cikkünk is érdekelheti !

Previous post Fémek az otthonodban
Next post <strong>Itt a szezonváltás! Segítünk cipőt választani!</strong>