Gondolatok az időmérésről

Érdekes gondolat az amikor megpróbáljuk visszakövetni az idő mérését . Kezdetben az égitesteket mint a nap vagy a hold vették alapul . Azt mondták, hogy néhány napi járóföldre van az ulticél . Vagy 4 holdtölte múlva visszatérek . Valami hasonlókat mondtak akkoriban az emberek . (Időmérés)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Később azért már igényelte az emberiség a pontosabb időmérést . Mert így még nagy volt a bizonytalanság . Elkezdték felosztani a napon belüli időt . Kezdetben voltak a napórák és a homokórák . Annyira tisztelték az időt, hogy istenséget is teremtettek hozzá , Kronoszt .

Az óra megjelenése után már még könnyebb lett számunkra az idő mérése . Az első karórákat , ha jól emlékszem a cikkre ahol olvastam , a repülő pilóták használták . Manapság már nem csak időmérésre használhatjuk az órát . Az okos órák már ennél többre képesek . Például élettani funkciókat mérnek és még kitudja mire lesznek képesek . Itt szerintem csak a fantázia szab határokat . Egy biztos az óra mint idő mérő eszköz mindig szükséges . (Időmérés)

Mint ahogy a webshop neve (Óragarázs) is mutatja az oldalon több gyártótól is válogathatunk az órákból . Igen neves márkáktól szerezhetünk be órát . Például Casio , Daniel Klein , Orient , Guardo , hogy csak néhányat említsek a gyártó választékból . Van asztali óra , falióra és karóra . Kiegészítőként pedig beszerezhetjük az óraszíjat is itt : óra webshop

Hamarosan itt vannak az ünnepek és szerintünk nagyon szép ajándék egy óra . Akár egy okos óra , ami most a legkelendőbb termékek egyike . Az órának örülne nő és férfi egyaránt .

A nyomtatásról,reklámról írt bejegyzésünk is érdekelheti ! Oldalunkon több olyan cikket is találhat amely érdekelheti . Javasoljuk böngésszen nálunk .

Previous post Steel nemesfém ékszerek
Next post Fémek az otthonodban