Fémek az otthonodban

Az otthonunk a számunkra legfontosabb hely . Szinte mindig találunk valamit amit lecserélhetnénk vagy bővítenénk . Például amikor lecseréljük a fából készült korlátainkat fémre . (Fémek)

A kép illusztrálja a rozsdamentes lépcső korlátot . A kép a PSacél engedélyével lett kirakva cikkünkbe !

Annál is inkább érdemes fémre cserélni a korlátainkat mert sokkal masszívabb , még hosszú távon is . És persze van rozsdamentes acélból készült korlát is amit akár üveggel is párosíthatunk . Igen modernné varázsolhatjuk így a belső teret . Megcsináltathatjuk így a lépcső korlátunkat és a teraszon lévő korlátot is . Abban az esetben ha a belső tér régies hatású akkor sincs semmi gond mert van kovácsoltvas korlát is .

Szerelt inox korlát

Ha a kinti teret vesszük figyelembe akkor ott sem árt ha a fa kerítésünket lecseréljük kovácsoltvas kerítésre . Emlékszem annak idején a mamáméknak is így volt megoldva a kerítés . Még a mai napig is áll . Egy szép falazott kerítés pillérei közt nagyon jól mutat . És a kapu pedig praktikusabb ha úszókapu . Így akár hosszabb távokat is lezárhatunk . Ez a fajta kapu akár távirányítóval is működhet . Így akár a kocsidból ki sem kell szállnod . Csak amikor már beállítottad a helyére . (Fémek)

Ha van kemencéd , oda is lehet rakni szép fémből készült kemenceajtót . Esetleg egy szép bórtartót is el tudok képzelni a házban . A fémből készült dolgok is jó dekorációk lehetnek az otthonunkban .

Ha ilyenre van szükséged akkor ajánlom a PSacélt .

A nyomtatásról szóló cikkünk is érdekelheti !

Previous post Gondolatok az időmérésről
Next post A kristályos ékszerek népszerűek!